Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کیتکو نیوز، بوریس مکانیک رضایی تحلیلگر ارشد فلزات گرانبها در موسسه سرمایه گذاری فست مارکتس تاکید کرد: به نظر من الان فرصت بزرگ و مهمی برای خرید طلا است. به گزارش امتداد نیوز به نقل از سایت طلا، وی در ادامه تصریح کرد: البته طلا هم اکنون تحت فشار ناشی از افزایش ارزش دلار آمریکا قرار دارد. تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه به خصوص چین و هند اندکی کاهش یافته و میزان ذخایر طلای صندوق های بزرگ سرمایه گذاری جهان نیز با کاهش روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان ذخایر طلای صندوق های بزرگ سرمایه گذاری جهان طی هفته گذشته با افت ۱٫۵ درصدی روبرو شده و تا ۳۱ اکتبر به ۴۷۰ تن رسیده است .

این تحلیلگر ارشد اقتصادی اظهار داشت: به نظر من سرمایه گذاران بین المللی منتظر فرصت مناسب دیگری برای خرید طلا هستند. به نظر می رسد تشدید ریسک های اقتصادی و سیاسی در عرصه بین المللی تاثیر زیادی بر افزایش تقاضای طلا خواهد داشت.

جیم وایکوف تحلیلگر برجسته اقتصادی کیتکو نیوز هم تاکید کرد: رشد تقاضای مکان امن سرمایه گذاری و افزایش قیمت جهانی نفت می تواند تاثیر زیادی بر افزایش قیمت طلا در کوتاه مدت داشته باشد.

تشدید تنش های سیاسی به خصوص موج گسترده بازداشت شاهزادگان و مقام های ارشد سعودی در روزهای اخیر موجب شده است تا قیمت جهانی نفت به بالاترین سطح خود در دو سال اخیر برسد.

رسانه‌های سعودی شنبه‌شب گزارش دادند که کمیته مبارزه با فساد که چند ساعت پیش به‌دستور سلمان بن‌عبدالعزیز پادشاه این کشور تأسیس شد، دستور بازداشت 11 شاهزاده را صادر کرد.

کمیته مبارزه با فساد همچنین حکم بازداشت ۴ وزیر کنونی و ده‌ها وزیر سابق (گفته می‌شود شمارشان 3 نفر است) و برخی مسئولان سابق دولتی را صادر کرده است.

به نظر می رسد سفر ترامپ به آسیا و تشدید احتمالی تنش با کره شمالی نیز عامل مهمی برای نوسانات نرخ ارز و قیمت جهانی طلا خواهد بود.

نوسانات ارزش دلار و شاخص سهام در بازارهای بین المللی نیز عامل مهم دیگری برای تعیین قیمت طلا در کوتاه مدت به شمار می رود.

آیا انتخاب رئیس جدید فدرال رزرو آمریکا به نفع طلا و شرکت های معدنی خواهد بود؟

با معرفی رئیس جدید فدرال رزرو آمریکا از سوی دونالد ترامپ انتظارها سرانجام به پایان رسیده و اکنون سرمایه گذاران در حال بررسی تاثیرات احتمالی این انتخاب بر بازارهای بین المللی هستند.

به گزارش مارکت رئالیست، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا سرانجام ۲ نوامبر جرمی پاول از مقام های ارشد فدرال رزرو را به عنوان رئیس جدید بانک مرکزی آمریکا معرفی کرده است.

بر اساس این گزارش انتخاب رئیس جدید فدرال رزرو آمریکا می تواند تاثیرات زیادی بر نوسانات بازارهای بین المللی داشته باشد. روشن شدن سیاست های پولی و نرخ بهره آمریکا در دوره ریاست پاول می تواند ابهامات موجود را برطرف کند.

به نظر می رسد پاول نسبت به سایر گزینه های احراز این سمت، دیدگاه های متعادل تری نسبت به افزایش نرخ بهره آمریکا دارد. بی شک اگر رئیس جدید فدرال رزرو آمریکا بخواهد نرخ بهره را با روند کندتری افزایش دهد، این مساله در نهایت به نفع قیمت جهانی طلا و سایر فلزات گرانبها خواهد بود. این به دلیل رابطه معکوس بین نرخ بهره و قیمت طلا است. افزایش نرخ بهره موجب بالا رفتن ارزش اوراق قرضه و ارزش دلار می شود و طبیعتا تقاضا برای خرید طلا با کاهش روبرو می شود.

بالعکس اگر فدرال رزرو در شرایط کنونی بخواهد روند افزایش نرخ بهره را با سرعت کندتری دنبال نماید این مساله در نهایت به نفع قیمت طلا خواهد بود.

تازه ترین نظرسنجی موسسه سی ام ئی نشان می دهد که احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در نشست دسامبر به بیش از ۹۷ درصد رسیده است.

فدرال رزرو آمریکا از ابتدای امسال تاکنون ۲ بار نرخ بهره را افزایش داده است. از سوی دیگر به نظر می رسد طرح اصلاح مالیاتی ترامپ نیز تاثیر زیادی بر نوسانات ارزش دلار و قیمت طلا خواهد داشت. ترامپ قصد دارد مالیات شرکت ها را از ۳۵ درصد به ۲۰ درصد کاهش دهد.

تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که طرح مالیاتی ترامپ احتمالا موجب افزایش کسری بودجه و بدهی و افت ارزش دلار خواهد شد. این طرح از سوی دیگر می تواند تاثیر زیادی بر عملکرد مالی شرکت های معدنی فعال در آمریکا داشته باشد.

پیش بینی می شود روند نوسانات ارزش دلار نیز عامل مهمی برای تعیین قیمت طلا باشد. ارزش دلار در ۳۰ روز گذشته با رشد ۱٫۲ درصدی روبرو شده است. این مساله تاثیر زیادی بر افت قیمت طلا در هفته های گذشته داشته است.

قیمت طلا بار دیگر تحت تاثیر افت ارزش دلار آمریکا با افزایش روبه‌رو شد

در پی انتشار برخی گزارش ها مبنی بر اینکه اجرای طرح مالیاتی دولت ترامپ احتمالا به تاخیر خواهد افتاد، ارزش دلار آمریکا امروز با کاهش روبرو شده و این مساله تاثیر زیادی بر افزایش نسبی قیمت جهانی طلا داشته است.

بر اساس این گزارش قیمت هر اونس طلا در بازارهای بین المللی با ۰٫۱ درصد افزایش به بیش از ۱۲۷۷ دلار رسیده است. قیمت طلا در پایان مبادلات روز سه شنبه با کاهش ۰٫۳ درصدی روبرو شده بود.

روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه اعلام کرده است که رهبران جمهوریخواه سنا قصد دارند اجرای طرح مالیاتی دولت ترامپ را یک سال به تاخیر بیندازند. ترامپ قصد دارد مالیات شرکت های بزرگ آمریکایی را کاهش دهد. برخی کارشناسان اقتصادی نسبت به تبعات منفی کاهش مالیات در آمریکا و افزایش کسری بودجه و بدهی های این کشور هشدار می دهند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر به کره شمالی هشدار داده است که واشنگتن آماده استفاده از قدرت نظامی برای جلوگیری از هرگونه حمله پیونگ یانگ است. البته وی از کره شمالی خواسته است تا برای پایان دادن به بحران هسته ای، به یک توافق بین المللی با قدرت های جهانی دست یابد.

در پی ادامه بحران سیاسی در عربستان سعودی و برکناری و بازداشت تعداد زیادی از شاهزادگان و مقام های تجاری و بانفوذ این کشور به اتهام فساد مالی، شاخص سهام در همه کشورهای عربی خلیج فارس با کاهش روبرو شده است.

قیمت جهانی نفت نیز که در پی بحران سیاسی عربستان به بالاترین سطح خود از جولای ۲۰۱۵ میلادی رسیده بود بار دیگر با کاهش نسبی روبرو شده است. البته تنش بین ایران و عربستان بار دیگر بالا گرفته و ولیعهد سعودی تهران را به اقدام نظامی مستقیم علیه ریاض متهم کرده است.

میزان ذخایر طلای صندوق اس پی دی آر نیز با ۰٫۱۴ درصد کاهش به کمتر از ۸۴۴ تن رسیده است.

به نظر می رسد قیمت جهانی طلا در کوتاه مدت تحت تاثیر آمارهای مهم اقتصادی آمریکا منطقه یورو و چین قرار خواهد داشت.

وضعیت تقاضای فیزیکی در بازارهای نوظهور و در حال توسعه و نوسانات ارزش دلار آمریکا نیز عامل مهمی برای تعیین قیمت طلا خواهد بود.

true برچسب ها : قیمت نفت کره شمالی نفت طلا دونالد ترامپ قیمت طلا فدرال رزرو true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۲۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد

عباس آرگون، نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران در گفت و گو با خبر نگار مهر در خصوص کاهش قیمت ارز و بازگشت دلار به نزدیکی دامنه ۵۰ هزار تومان گفت: آن بخشی از بحث نوسانات ارز که مربوط به هیجانات ناشی از تنش‌های سیاسی و منطقه‌ای است، فروکش کرده و به نوعی با سپری شدن این دوره، شاهد کاهش قیمت ارز هستیم. طبیعتاً بعد از بازگشت آرامش به بازار ارز می‌شد انتظار کاهش و اصلاح قیمت‌ها را هم داشت که این اتفاق افتاد.

وی ادامه: در بخش بعدی و نگاه بلندمدت به بازار، باید به افزایش قیمت ارز ناشی از تورم اشاره کرد که همچنان لازم است نرخ ارز متناسب با شرایط تورمی یا نزدیک به‌آن تعدیل شود، در غیر این صورت باید انتظار افت صادرات و رونق واردات را داشت که ناخواسته ما را دوباره به سمت افزایش قیمت ارز هدایت می‌کند. در واقع نرخ ارز باید خود را با توجه به شرایط اقتصادی کشور با تورم تطبیق دهد تا صادرات هم از توجیه و رونق لازم برخوردار شود.

این فعال اقتصادی به تاثیر مثبت سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان در کنترل نوسانات اخیر بازار اشاره کرد و گفت: سفر محمدرضا فرزین به عربستان را هم می توان شوک مثبتی به بازار ارز محسوب کرد، چراکه هر چقدر ما روابط بین‌المللی خود را با کشورهای منطقه و جهان توسعه دهیم و به نوعی دیپلماسی فعالی در این خصوص داشته باشیم، قطعاً شاهد تاثیرات مثبت آن خواهیم بود. در نتیجه سفر فرزین به عربستان نیز توانست در کنترل و مهار انتظارات تورمی ناشی از تنش‌های منطقه ای تاثیر گذار باشد و نرخ دلار را کاهش دهد.

آرگون به لزوم حفظ ثبات و آرامش در بازار ارز تاکید کرد و افزود: بی تردید آرامش سیاسی و منطقه ای می‌تواند جلوی افزایش قیمت ها و التهاب بازار را بگیرد و در مساله انتظارات تورمی هم تاثیرگذار باشد. به هر حال رسیدن به این شرایط نیازمند تدوین و اجرای برنامه‌هایی با توجه به واقعیت‌هاست که یکی از آنها تعدیل نرخ ارز با نرخ تورم است. ضمن اینکه تصمیمات کارشناسی شده و منطقی در روند حمایت و تسهیل افزایش صادرات نیز می تواند در ایجاد ثبات بازار تاثیرگذار باشد.

کد خبر 6093848 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • قیمت طلا کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ |برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد